Soepje van Keyte Dobbel Tripel, scampi, zilveruitjes en spekreepjes

Soepje van Keyte Dobbel Tripel, scampi, zilveruitjes en spekreepjes

Ingrediënten

Voor vier personen:

  • 33cl Keyte Dobbel Tripel
  • 1 l visfumet
  • 300gr scampi
  • 100gr gerookt spek
  • 150gr prei
  • 150gr witte selder
  • 150gr wortelen
  • 3el tomatenpuree
  • Zeezout
  • sechuanpeper
  • bieslook
  • koriander

Bereiding

  1. Snij de prei,selder en wortel in julienne en kook beetgaar. 
  2. Snij het gerookt spek in lardons. 
  3. Breng de visfumet aan de kook. 
  4. Voeg de groenten en het spek toe. 
  5. Voeg tomatenpuree toe en kook los. 
  6. Werk af met KEYTE DOBBEL en de in stukjes gesneden scampi.
  7. Breng op smaak met zeezout en gemalen sechuanpeper.
  8. Serveer de soep met fijn gesneden bieslook en enkele blaadjes koriander.

Smakelijk!

Gebruikt bier

Keyte-Dobbel-Tripel

Probeer ook volgende gerechten

Breng op smaak met Strubbe

Contact

Brouwerij Strubbe

Markt 1, 8480 Ichtegem
T: 051 58 81 16   
F: 051 58 24 46
E:
openingsuren
Maandag tot vrijdag
Van 9u tot 17u

Wenst u meer info over onze brouwerij?
Stuur ons een bericht: info@brouwerij-strubbe.be.