Soepje van Keyte Dobbel Tripel, scampi, zilveruitjes en spekreepjes
Ingrediënten
Voor vier personen:
- 33cl Keyte Dobbel Tripel
- 1 l visfumet
- 300gr scampi
- 100gr gerookt spek
- 150gr prei
- 150gr witte selder
- 150gr wortelen
- 3el tomatenpuree
- Zeezout
- sechuanpeper
- bieslook
- koriander
Bereiding
- Snij de prei,selder en wortel in julienne en kook beetgaar.
- Snij het gerookt spek in lardons.
- Breng de visfumet aan de kook.
- Voeg de groenten en het spek toe.
- Voeg tomatenpuree toe en kook los.
- Werk af met KEYTE DOBBEL en de in stukjes gesneden scampi.
- Breng op smaak met zeezout en gemalen sechuanpeper.
- Serveer de soep met fijn gesneden bieslook en enkele blaadjes koriander.
Smakelijk!
Gebruikt bier
Probeer ook volgende gerechten
Breng op smaak met Strubbe