Millefeuille van zalm en pladijs met een sabayon van Keyte Tripel
Ingrediënten
Voor vier personen:
- 150gr zalmfilet
- 150gr pladijsfilet
- 200gr broccoli
- 120gr gekookte rode biet
- 2 dl visvelouté (met KEYTE TRIPEL)
- 100gr mini groen asperges
- 1glas witte wijn
- 15gr gember
- 16 rivierkreeftjes (4 ongepelde om te garneren)
Bereiding
- Blancheer de mini groene asperges.
- Schik de rauwe vis afwisselend met de geblancheerde asperges in laagjes (zalm, asperges, pladijs, zalm, asperges, pladijs, ...) en pocheer in een beetje KEYTE TRIPEL.
- Hak de gember fijn, stoof blank en laat ze inkoken in witte wijn.
- Voeg het geheel toe aan de visvelouté.
- Kook de broccoliroosjes beetgaar.
- Snij de rode biet in brunoise.
- Leg de millefeuille op een bord en lepel er de saus rond met de brunoise van rode biet.
- Werk af met de broccoliroosjes en de rivierkreeftjes.
Smakelijk!
Gebruikt bier
Probeer ook volgende gerechten
Breng op smaak met Strubbe