Millefeuille van zalm en pladijs met een sabayon van Keyte Tripel

Millefeuille van zalm en pladijs met een sabayon van Keyte Tripel

Ingrediënten

Voor vier personen: 

  • 150gr zalmfilet
  • 150gr pladijsfilet
  • 200gr broccoli
  • 120gr gekookte rode biet
  • 2 dl visvelouté (met KEYTE TRIPEL)
  • 100gr mini groen asperges
  • 1glas witte wijn
  • 15gr gember
  • 16 rivierkreeftjes (4 ongepelde om te garneren)

Bereiding

  1. Blancheer de mini groene asperges. 
  2. Schik de rauwe vis afwisselend met de geblancheerde asperges in laagjes (zalm, asperges, pladijs, zalm, asperges, pladijs, ...) en pocheer in een beetje KEYTE TRIPEL.
  3. Hak de gember fijn, stoof blank en laat ze inkoken in witte wijn.
  4. Voeg het geheel toe aan de visvelouté. 
  5. Kook de broccoliroosjes beetgaar.
  6. Snij de rode biet in brunoise. 
  7. Leg de millefeuille op een bord en lepel er de saus rond met de brunoise van rode biet.
  8. Werk af met de broccoliroosjes en de rivierkreeftjes. 

Smakelijk!

Gebruikt bier

Keyte Oosténdse Tripel

Probeer ook volgende gerechten

Breng op smaak met Strubbe

Contact

Brouwerij Strubbe

Markt 1, 8480 Ichtegem
T: 051 58 81 16   
F: 051 58 24 46
E:
openingsuren
Maandag tot vrijdag
Van 9u tot 17u

Wenst u meer info over onze brouwerij?
Stuur ons een bericht: info@brouwerij-strubbe.be.