Konijn met Ichteghem's Oud Bruin

Konijn met Ichteghem's Oud Bruin

Ingrediënten

Voor vier personen: 

  • 1 konijn
  • 2 flesjes Ichteghem's Oud Bruin
  • 2 uien
  • 3 eetlepels bloem
  • 2 eetlepels boter
  • 5 dl water
  • 2 eetlepels bouillon
  • ½ dl balsamico 
  • 2 eetlepels suiker
  • tijm
  • laurier
  • peper en zout
  • 250 gr champignons 

Bereiding

  1. Zet een pan op het vuur en smelt de boter.
  2. Kruid het konijn met peper en zout en laat 5 min. bakken aan elke kant.
  3. Snij de ajuinen en champignons grof en bak ze mee in de pan. Strooi de bloem over het konijn.
  4. Blus de pan met het bier en roer alles goed door, breng op smaak met tijm en laurier.
  5. Giet er water bij tot heel het konijn onder staat.
  6. Voeg de balsamico, bouillon en suiker toe.
  7. Roer door en laat 1,5u tot 2u sudderen zonder deksel.

Smakelijk!

Gebruikt bier

Ichtegem's Oud Bruin

Probeer ook volgende gerechten

Breng op smaak met Strubbe

Contact

Brouwerij Strubbe

Markt 1, 8480 Ichtegem
T: 051 58 81 16   
F: 051 58 24 46
E:
openingsuren
Maandag tot vrijdag
Van 9u tot 17u

Wenst u meer info over onze brouwerij?
Stuur ons een bericht: info@brouwerij-strubbe.be.