Sabayon met Keyte Tripel

Sabayon met Keyte Tripel

Ingrediënten

Voor vier personen:

  • 5 eieren
  • 4 eierdopjes suiker
  • 4 eierdopjes Keyte Tripel

Bereiding

  1. Scheid de eieren en verzamel de dooiers in een mengschaal. Hou 1 eierdopje (een halve eierschaal) opzij, deze gebruiken we om de suiker en Keyte toe te voegen
  2. Voeg de eierdopjes suiker en de eierdopjes Keyte Tripel toe aan de dooiers
  3. Klop het mengsel met een garde en zet het pannetje vervolgens op een zacht vuur.
  4. Klop met de garde tot je een schuimige sabayon krijgt.

Smakelijk!

Gebruikt bier

Keyte Oosténdse Tripel

Probeer ook volgende gerechten

Breng op smaak met Strubbe

Contact

Brouwerij Strubbe

Markt 1, 8480 Ichtegem
T: 051 58 81 16   
F: 051 58 24 46
E:
openingsuren
Maandag tot vrijdag
Van 9u tot 17u

Wenst u meer info over onze brouwerij?
Stuur ons een bericht: info@brouwerij-strubbe.be.