Mosselen met Vlaskop

Mosselen met Vlaskop

Ingrediënten

Voor vier personen:

  • 4 kg schoongemaakte mosselen
  • 2 takken selderij
  • 4 sjalotten
  • 150 ml Vlaskop
  • 20 g boter
  • Zout en peper

Bereiding

  1. Spoel de mosselen. Gooi geopende mosselen weg.
  2. Laat de boter smelten in een pot en bak de selderij en sjalotten 5 minuten op matig vuur.
  3. Voeg de mosselen toe en overgiet met het bier. Kruid met peper en zout.
  4. Dek af en laat ongeveer 7 min koken, tot alle mosselen open zijn. Schud verschillende keren met de geopende pan.
  5. Haal er voor je de mosselen opdient, alle ongeopende mosselen uit.

Smakelijk!

Gebruikt bier

Vlas Kop

Probeer ook volgende gerechten

Breng op smaak met Strubbe

Contact

Brouwerij Strubbe

Markt 1, 8480 Ichtegem
T: 051 58 81 16   
F: 051 58 24 46
E:
openingsuren
Maandag tot vrijdag
Van 9u tot 17u

Wenst u meer info over onze brouwerij?
Stuur ons een bericht: info@brouwerij-strubbe.be.